Neem contact op via : 06 - 10 55 97 99|trudy@hoogelandadministratiekantoor.nl
Wie zijn wij2017-02-22T16:25:11+01:00
  

WIE ZIJN WIJ

Hoogeland Administratiekantoor is een administratie- en belastingkantoor gevestigd in Leiden. Het administratiekantoor is opgericht op 20 mei 2014.

De eigenaar Trudy Hoogeland heeft vele jaren ervaring met het voeren van administraties.
Ons kantoor richt zich in eerste instantie op bedrijven in de nabije omgeving van Leiden en zal zich later uitbreiden naar de rest van Nederland.

Hoogeland Administratiekantoor biedt de klant een totaal pakket (boekhouding, fiscale aangifte en advies) tegen een zeer scherpe prijs. Vraag een vrijblijvende offerte aan onder het kopje offerte (rechtsboven in de website). De behandeling van vragen door de klant worden niet in rekening gebracht. Hiermee onderscheiden wij ons van vele andere kantoren waar direct een geld-meter gaat lopen.
Verder bespreken wij in het eerste en de vervolg gesprekken (allemaal kosteloos) hoe een en ander aangepakt moet worden.
Hoogeland Administratiekantoor werkt in principe zonder contract tenzij in overeenstemming met de klant dit gewenst is. Bij het administratiekantoor kunt u te allen tijde opzeggen. Er zijn geen kleine lettertjes of verborgen valkuilen.
Hoogeland Administratiekantoor is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Leiden onder nummer 60715987. Het BTW nummer van ons kantoor is NL1853.40.726B01.

Ga naar de bovenkant